Logo mooilaarbeek.nl

BabyKwartierXL Laarbeek: Babymassage

  | Fotonummer: 6d856b
Foto:

Beek en Donk - Babymassage heeft een positieve invloed op de relatie tussen ouder en kind. Je raakt meer verbonden met je baby en je leert de lichaamssignalen van je baby beter kennen. Met behulp van verschillende massagetechnieken kun je je baby helpen te ontspannen en eventuele babykwaaltjes verlichten. Op maandag 2 maart om 15.30 uur verzorgt Olga Landheer-Ubbink een workshop babymassage tijdens het BabykwartierXL in Bibliotheek Beek en Donk.

Olga is van Rondom Mama en geeft begeleiding voor en na de zwangerschap. De workshop is bedoeld voor ouders en baby's tot 9 maanden. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen dus aanmelden is verplicht. Dit kan via www.bibliotheeklagebeemden.nl. Ouder(s) dienen zelf te zorgen voor een handdoek, voeding en verschoning voor hun kind.

Eén keer in de maand op maandag is er een BabyKwartierXL in de Bibliotheek. De volgende XL bijeenkomsten zijn op 6 april, 11 mei en 8 juni. De bijeenkomst op maandag 6 april wordt verzorgd door Wilma Driessen van De Zorgboog en heeft als thema Slaap kindje slaap… Kleine kinderen slapen nog relatief veel per etmaal. Waarom is dat en waarom is dat zo belangrijk? Wilma informeert hierover en geeft praktische tips wanneer het slapen niet zo makkelijk gaat.

Eén keer per week op maandag van 15.30 – 16.30 uur is het 'normale' BabyKwartier. Baby's en hun (groot)ouders/verzorgers zijn van harte welkom voor informatie en (voor)leesplezier. En voor nog meer samen genieten in de Bibliotheek.

BabyKwartierXL wordt georganiseerd door Bibliotheek De Lage Beemden in samenwerking met De Zorgboog, Rondom Mama – Begeleiding voor en na de zwangerschap en HoelaHoep.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>