Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 733242
Foto:
Sport

Inschrijven Laarbeeks Basisschool Basketball Toernooi

Lieshout - Doe jij mee aan het leukste basketball toernooi van het jaar? Op zondag 22 maart houdt Basketball Club Lieshout weer het jaarlijkse basisscholen toernooi in sporthal De Klumper te Lieshout.

Kinderen van groep 3 tot en met groep 8 gaan de strijd met elkaar aan om in de finale te komen en met de beker naar huis te gaan. Ben jij sportief of een teamplayer en houd je wel van een wedstrijdje? Vorm dan snel een team met je klasgenoten en schrijf je in vóór 8 maart op www.bclieshout.nl. De dag is verdeeld in drie delen; de groepen 3 & 4 spelen van 9.00 tot 12.00 uur, de groepen 5 & 6 van 12.30 tot 16.00 uur en de groepen 7 & 8 van 16.30 tot 20.00 uur. Er zijn verschillende prijzen te winnen, zoals een sportiviteitsprijs, een prijs voor degene die de meeste vrijeworpen raak schiet en een prijs voor MVP (meest waardevolle speler). Uiteindelijk hopen ze zoveel mogelijk kinderen een leuke dag te laten beleven en dat ze ontdekken hoe leuk basketball is.

Zie www.bclieshout.nl voor meer informatie.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>