Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: ecff9b
Politiek

ABL: Vergaderen in nieuwe stijl?

Laarbeek - Inspraak, draagvlak, wensen en het actief delen van jouw mening. Met een nieuwe vergaderstructuur wil de gemeente Laarbeek dit bevorderen, kortom een actieve deelname van eenieder in het politieke proces.

De manier om hier invulling aan te geven wil ABL graag bespreken waarvoor we alle geïnteresseerde inwoners van Laarbeek uitnodigen om meningen te delen en zodoende onze raads- en commissieleden en wethouder de juiste inzichten mee te geven. Dit overleg vindt plaats op maandag 17 februari aanstaande om 20.00 uur aan de Kapelstraat 34 te Beek en Donk, tegenover de Donkse kerk.

Naast het onderwerp 'vergaderen in nieuwe stijl' willen we ook het bestemmingsplan aan de Boscheweg te Aarle Rixtel bespreken. Eveneens zal een herstelbegroting van Senzer en de kwijtscheldingsregeling op de agenda staan. Uiteraard kunnen ook andere onderwerpen ingebracht worden.

De complete agenda van de commissievergaderingen kunt u vinden op www.laarbeek.nl onder stukken voor commissievergaderingen van 18, 19 en 20 februari. Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ABL op via info@abllaarbeek.nl of www.abllaarbeek.nl. U bent van harte uitgenodigd, ABL staat voor u klaar!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>