Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: f7f605
Foto:
Politiek

Voorbespreking De Werkgroep

Laarbeek - De Werkgroep nodigt je van harte uit voor de voorbespreking van de commissievergaderingen. Deze commissievergaderingen worden gehouden op 18, 19 en 20 februari. De voorbespreking wordt gehouden op maandag 17 februari in het ontmoetingscentrum in Beek en Donk. De agenda maakt het zeker weer de moeite waard om bij de voorbespreking aan te schuiven.

Tijdens de commissievergaderingen wordt onder andere besproken over de accommodatie voor O&U, het onderhoudsprogramma voor de wegen en cliëntenparticipatie. Maar ook wordt er overlegd over een nieuwe vergaderstructuur voor de gemeenteraad, waardoor inwoners meer mogelijkheden krijgen om hun stem te laten horen. Graag praat De Werkgroep ook met jou om dit zo slim mogelijk in te richten.

De volledige agenda kun je vinden op de website van de gemeente Laarbeek.

De Werkgroep hoopt je te ontmoeten in het ontmoetingscentrum in Beek en Donk om mee te praten. Om 19.30 uur staan de koffie en thee klaar. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om te komen en wil je toch je mening geven, stuur dan even een mailtje: dewerkgroep@gmail.com of neem contact op met een van de raadsleden. Je vindt hun contactgegevens via www.dewerkgroep.nl of bel met Rick van Bree, tel. 0492-463951.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>