Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 8b93e2
Carnaval

Grandioze Miniplaybackshow CV De Heikneuters

Heidurp - De jaarlijkse Miniplaybackshow werd zondag 9 februari gehouden door CV De Heikneuters in het Buurthuis in Mariahout. Met maar liefst 21 optredens door jeugd van eigen bodem was het een middag vol vermaak. De zaal zat bomvol met ouders, familieleden en vrienden van de deelnemers.

De artiesten, in de leeftijd van 2 tot en met 14 jaar, lieten een diversiteit aan optredens zien. Als klap op de vuurpijl gaf de Magic-8 van basisschool Bernadette een geweldige show met een mix van liedjes van verschillende genres.

Het ervaren duo Haike Aarts en Diek Lukkassen verzorgde de presentatie deze middag en zij wisten de deelnemers op een leuke manier op hun gemak te stellen. Haike en Diek zagen er dit jaar als echte 'gabbers' uit en warmde de zaal al vroeg op met hun eigen dansstijl. De tweekoppige jury bestaande uit Joan van Berlo en Mario van Dinther voorzagen de optredens van professioneel commentaar en had ook dit jaar weer de grootste moeite om deze diversiteit aan optredens te beoordelen. De prijsuitreiking was in handen van Prins Erik en Prinses Ilse, bijgestaan door Adjudant Ton en zijn Hofdame Irma. De gespannen snoetjes logen er niet om en de deelnemers waren maar wat blij met hun welverdiende trofee.

De winnaars in de diverse categorieën van Miniplaybackshow 2020 zijn:
Categorie 0 tot en met 6 jaar individueel: 1 Vaiana, Ooit zal ik gaan, 2 Party piet Pablo, De pieten sinterklaas move, 3 Shakira, Wakka wakka.
Categorie 0 tot en met 6 jaar groepen: 1 K3, 10.000 luchtballonnen, 2 Mega Mindy, Rox, 3 Fource, Over en uit.
Categorie 7 tot en met 9 jaar individueel: 1 Galantis, Money, 2 Luan Bellinga, Duimpje omhoog.
Categorie 7 tot en met 9 jaar groepen: 1 Gebroeders Ko, Toeter op mijn waterscooter, 2 Maan – Tabitha- Bizzy, Hij is van mij, 3 Bibi, Kaboeja.
Categorie 10 tot en met 14 jaar groepen: 1 Spice girls, Stop, 2 Iggy Azalea, Fancy.

De jeugdcommissie van CV De Heikneuters kijkt met trots terug op een gezellige middag vol fantastische optredens. Kijk ook eens op Facebook, Instagram en www.heikneutersmariahout.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>