Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 551333
Foto: Joost Duppen
Carnaval

Bourgondival in Ganzegat

Ganzegat - Bourgondival is hét feest voor alle Ganzegatters en Ganzegatterinnekes. Gericht op alle leeftijden van Ganzegat. Kortom; Iedereen is welkom. Dit vind plaats op de carnavalsdinsdag in de tent (residentie) op het Heuvelplein.

Laat jezelf trakteren op heerlijke hapjes en diverse humoristische en muzikale intermezzo's. o.a Wai uit Helmond, Boel Nölle band uit ons eigen Ganzegat. Daarnaast nog een verrassing optreden en een humoristische omlijsting. Kaarten zijn voor €7,50 verkrijgbaar bij Snoeperij Jantje en Straat Magellaan. Voor kinderen t/m 12 jaar is de toegang gratis.

Bourgondival Challenge
Zoals gebruikelijk weer een ludieke challenge. Wie heeft in Ganzegat de touwtjes in de handen...? Hilariteit gewaarborgd! Teams kunnen lekker "dur draeije" gedurende de middag. Schrijf je in en doe mee. Zorg dat je de winnaar wordt van de enige echte Bourgondival challenge. Deelname is voor alle leeftijden! Ze zien je graag op Bourgondival carnavalsdinsdag om 13.30 uur in de tent op het Heuvelplein (tent open vanaf 13.00 uur).

Dus kom allemaal naar de tent en beleef het mee!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>