Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 73acc2
Carnaval

Familiecarnaval bij Sparta'25

Ganzendonck - Bij Sparta'25 is zaterdag 22 februari opnieuw een groot carnavalsfeest. Een ouderwets gezellig familiecarnaval. Een feest voor jong en oud. Iedereen is welkom. Je hoeft echt geen lid van Sparta'25 te zijn. Dus neem je vriendjes, vriendinnetjes, opa, oma en anderen gerust mee.

Familiecarnavalsfeest
Vanaf 13.30 uur is het clubhuis open voor iedereen. Dj Mikel zorgt voor de muziek. Elk kind dat vóór 14.00 uur aanwezig is, en niet mee heeft gevoetbald met het verkleed voetbal in de ochtend, krijgt ook een waardebon voor een frietje met snack. Je kunt ook weer een kinderconsumptiekaart kopen. Met deze kaart kun je ranja, snoep, chips en ijsje krijgen. De kaart kost maar €2,50. Onder leiding van de jeugdprins of -prinses en het gevolg wordt er gefeest, gedanst en gehost.

Knotsgekke Carnavalsbingo
Rond 16.00 uur wordt er een knotsgekke bingo gehouden. Elk kind krijgt een bingokaart en maakt kans op leuke prijzen. Ook de volwassen bezoekers krijgen een lotje waarmee ze kans maken op een leuke prijs. Een verrassende bingo met dans en rariteiten.

Carnavalszaalvoetbal
Om 11.00 uur begint de jongste jeugd met een leuk en gezellig voetbaltoernooi in de zaal. Uiteraard wordt er verkleed gevoetbald. Ook dit jaar maakt Clown Gerard zijn opwachting weer. Voor de best verklede voetballer is er een leuk prijsje. Rond 13.30 uur is het toernooi afgelopen en gaan ze met zijn allen naar het clubhuis. Alle deelnemers aan het toernooi krijgen een waardebon voor een frietje en een snack. Deze kan het clubhuis worden verzilverd. Uiteraard vindt in het clubhuis de prijsuitreiking van het toernooi plaats. Kortom, een super gezellige middag waar je bij moet zijn. Dus kom met de hele familie naar het clubhuis en bouw een geweldig carnavalsfeest met Sparta'25.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>