Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 8988c2
Foto: Joost Duppen
Carnaval

O&U Carnavalsconcerten: Kom niet te laat voor FO&UT

Beek en Donk - Nog een paar dagen en dan vindt het eerste carnavalsconcert van Koninklijke Harmonie Oefening en Uitspanning (O&U) met als thema FOUT plaats. De voorbereidingen, te volgen via de Facebookpagina van O&U, zijn in volle gang.

Ook dit jaar heeft de organisatie zich weer ingezet om er een spektakel van te maken. Met als ondertitel 'met het schaamrood op de wangen' geven zij al een tipje van de sluier. In vijf verschillende thema's komt tijdens de concerten de ene na de andere hit voorbij. Van songfestival klassiekers tot aan Duitse après ski en echte meezingers. De thema's worden door een bekend thema aan elkaar verbonden, waarbij muziek wordt afgewisseld met acts, dans en zang. Dit alles uiteraard onder begeleiding van het harmonieorkest, het jeugdorkest, de slagwerkgroep, het vaste combo, en (voor het eerst) projectmuzikanten.

Het beloven weer twee schitterende avonden te worden die u niet wilt missen. En er zijn nog enkele kaarten te koop via de gebruikelijke adressen. Maar... wees vlot en kom niet te laat! Wacht u te lang, dan bestaat de kans dat u niet 2, niet 1, maar geen van de carnavalsconcerten te zien krijgt. Ga dus snel naar een van de bekende voorverkoopadressen (Fietsvakman van den Berg op het Heuvelplein of Bloematelier De 4 Seizoenen op het Piet van Thielplein) of koop uw kaarten online waar ook de speciale jaarkaarten en ouder/kind kaarten kunt kopen (ga naar de Facebook evenementen voor de online kaartverkoop links). Luid 15 en/of 21 februari samen met O&U de Ganzendonckse carnaval van 2020 in. Aanvang 20.00 uur in muziekcentrum 't Anker te Ganzendonck, en vergeet niet uw FO&UTe kleren uit de carnavalsdoos te halen!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>