Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 3a96b0
Foto: Rob van Kaathoven
Carnaval

Sounds of Eurovision met Harmonie St Caecilia en De Raopers

Lieshout - 'And the twelve points go to...?', ooit zelf de punten willen verdelen tijdens het songfestival? Vrijdagavond 14 februari kan dat! Want tijdens de Sounds of Eurovision van Harmonie St Caecilia mag er zelfs gestemd worden op het favoriete Songfestival lied.

St Caecilia en de Raopers zijn er klaar voor. De twee verenigingen bundelen de krachten tijdens het songfestivalconcert. Lenny Kuhr duikt op in dromen, en j'aime la gaat als een ware oorworm al weken niet meer uit het hoofd van de muzikanten. Songfestival toppers, maar ook mooie pareltjes staan klaar om de revue te passeren.

Niet zomaar een concert
Een songfestivalconcert is geen songfestivalconcert zonder de nodige fratsen. Daarom wordt er de nodige gekkigheid opgetuigd. Van stem-apps tot kiss-cam's. Van dansgroepen tot alternatieve, wellicht betere, songteksten. De organiserende verenigingen doen er alles aan om het een onvergetelijke avond te maken. Dat alles wordt gezongen door lokaal zangtalent met inbreng uit de regio. Zo komen Jolijn de Greef en Judith Bauwens uit Son en Breugel en Hanne Huizinga uit Geldrop de zangers versterken. Overigens wordt er ook inbreng van de 'echte' helden verwacht, maar wat dat precies is en in welke vorm, wordt nog angstvallig geheim gehouden. Een geval van een 'dit-wilt-u-niet-missen-en-dat-hoeft-ook-niet-concert'. De kaartjes zijn, mits op moment van publicatie niet uitverkocht, te krijgen voor €8,50 bij DA Mark aan de Dorpsstraat in Lieshout.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>