'Mission 50'
'Mission 50'

Mission 50 opent Koningsnacht Beek en Donk

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - Koningsnacht in Beek en Donk wordt dit jaar ingevuld door 2 superbands en een DJ, allen van eigen bodem. De aftrap wordt gedaan door Mission 50, een zevenkoppige live coverband met veel talent! De band bestaat uit een drummer, bassist, gitarist, trompettist, trombonist, saxofonist en een zangeres. Het betreft een enthousiaste groep jonge muzikanten, tussen de 17 en 20 jaar. Zij timmeren hard aan de weg en hebben een knallend repertoire in elkaar gezet. Ieder feestnummer komt hierin voor. Mission 50 maakt er dan ook gegarandeerd een feestje van!

Eerder werd al bekend dat Bag on Wheels, de band die al jaren succesvol op grote en kleine podia staat, de hoofdact van koningsnacht is tijdens het OranjeFestival. DJ The Belgian Bullet zorgt voor sfeer op de momenten dat er geen band speelt. Koningsnacht beloofd hiermee een heerlijke muzikale avond te worden, met 100% Beek en Donkse inbreng. De toegang is gratis en de avond is meer dan de moeite waard, dus alvast een aantekening in de agenda zetten, zodat er niet iets anders gepland wordt, is een aanrader.

Binnenkort wordt er meer bekend over de invulling van Koningsdag. De organisatie kan wel alvast verklappen dat er veel aantrekkelijke kinderactiviteiten zijn zodat de ouders kunnen rondstruinen over de (vrij)markt en samen kunnen 'bij-buurten' onder het genot van een hapje en/of een drankje en de muziek op het podium.