Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: cc7a73
Foto:
Sport

ALV en huldiging jubilarissen bij Zwemvereniging Beek en Donk

Beek en Donk - De algemene ledenvergadering van Zwemvereniging Beek en Donk vond dinsdag 11 februari plaats. Tijdens deze vergadering is onder andere Joris v.d. Eijnden als bestuurslid herkozen en is vastgesteld dat de contributie ook in 2020 hetzelfde blijft als afgelopen jaar, te weten €132,00 per jaar.

Binnen het bestuur is nog een openstaande vacature voor secretaris. Bij interesse of bij vragen kun je een bericht sturen naar voorzitter@zwemverenigingbeekendonk.nl.

Jolanda Biemans en Nellie Biemans zijn beide gehuldigd tijdens de algemene ledenvergadering vanwege hun 25-jarig lidmaatschap en hebben een mooi tulpenboeket en een presentje in ontvangst genomen. Beiden zijn 25 jaar geleden begonnen met het volgen van zwemles bij de Zwemvereniging. Al na een paar jaar zijn zij zich actief gaan inzetten voor de vereniging. Jolanda heeft 18 jaar verschillende taken vervuld in het bestuur en Nellie is 19 jaar bestuurslid geweest. Inmiddels is Nellie lid van verdienste na haar jarenlange inzet aan het bad en binnen het bestuur, waarbij zij het bekende gezicht en aanspreekpunt was van de vereniging. Jolanda is nog steeds actief als gediplomeerd trainster en is elke donderdagavond te vinden bij het zwembad, waar ze les geeft.

Ben jij nog geen lid van Zwemvereniging Beek en Donk, maar ben je wel nieuwsgierig geworden, neem dan eens een kijkje op www.zwemverenigingbeekendonk.nl, stuur een e-mail met je vraag naar info@zwemverenigingbeekendonk.nl of kom eens een kijkje nemen op donderdagavond tijdens de zwemuren.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>