De Skon Vrouwkes
De Skon Vrouwkes

22e Laarbeekse Vrouwenavond vol geluk en Skon Vrouwkes

Algemeen Evenementen

Laarbeek – Het is geluk(t) om voor de Laarbeekse Vrouwenavond op woensdag 18 maart wederom een aantrekkelijk programma te maken. In het Buurthuis van Mariahout kunnen vrouwen genieten van een inspirerende lezing over geluk en van 'Skon Vrouwkes vur skonne klets'.

Wat is geluk?
De Laarbeekse Vrouwenavond wordt dit jaar precies 10 dagen na de Internationale Vrouwendag gevierd in Laarbeek. Het thema 'vrijheid' staat centraal. De vrouwen worden getrakteerd op een lezing van Femke Wetzer. En die zorgt voor heel wat hoofdbrekens, want wat betekent geluk in onze wereld en in de wereld om ons heen? Wat is het eigenlijk? 'Doe maar gelukkig, dan doe je gek genoeg' neemt de luisteraar mee naar het begrip 'geluk'. Wat een onzin toch? Je gaat naar huis met een dosis 'ongeluk' en belooft trouw om nooit meer gelukkig te zijn..

Dan gaan we de Jumbo Jet in
Na de pauze pauze vliegen ze met de 'Skon vrouwkes vur skonne klets' naar Dubai in de Jumbo Jet. Met acht stewardessen die soms niet al te slim zijn, graag willen roddelen, een stagiAIR en een VIP die meereist, wordt het een onvergetelijke vlucht. Vergeet vooral uw portemonnee niet, voor de ruime keus aan duty free-artikelen aan boord. Zet uw rugleuning recht en doe de riemen vast.

Kaartjes bestellen
De eerste kaartjes zijn al besteld. Maar jij wilt vast deze avond ook niet missen. Dan heb je geluk. Je kunt kaartjes reserveren – voor 10 maart – voor €7,50 per stuk, incl. koffie/thee bij Dora Donkers. Zij is bereikbaar op 0499-422551 of via de mail: bernarddora19@gmail.com Het programma begint om 20.00 uur en de zaal is vanaf 19.00 uur open. Hou rekening met de wegwerkzaamheden bij het Buurthuis.

Femke Wetzer