Afbeelding

Bestuursleden B.C. De Ganzeveer zwaaien af

Algemeen Sport

Aarle-Rixtel – De algemene ledenvergadering van Badmintonclub De Ganzeveer uit Aarle-Rixtel vond donderdag 13 februari plaats. In tegenstelling tot vorig jaar, toen de vergadering 2,5 uur duurde, werd het dit keer een rustige vergadering.

Er was weinig nieuws te melden. Wel werd, zoals ieder jaar, de vrijwilliger van het jaar bekendgemaakt. Dit jaar werd Wendy Vlamings verkozen tot vrijwilliger van het jaar. Wendy is teamleider van het derde seniorenteam van B.C. De Ganzeveer, maar bovenal fanatiek betrokken bij de begeleiding van het jeugdteam van de club tijdens de competitiewedstrijden van de Helmondse Badminton Bond op zondagochtend. Wendy zorgt naast het vervoer en de aanmoediging van het team ook voor de nodige coaching, wat al verschillende extra punten in de competitie heeft opgeleverd.

Het belangrijkste nieuws van de algemene ledenvergadering kwam aan het eind van de vergadering toen de samenstelling van het bestuur op de agenda stond. Voorzitter Oskar Martens, secretaris Willem Sterken en algemeen bestuurslid Stephan Smits waren aftredend dit jaar. Oskar, Willem en Stephan maken alle drie al 9 jaar deel uit van het bestuur. Willem wil hier graag nog 3 jaar aan vastplakken en stelde zich herkiesbaar als secretaris. De aanwezige leden stemden hem unaniem terug het bestuur in. Oskar (9 jaar voorzitter) en Stephan (eerst 6 jaar secretaris en daarna 3 jaar algemeen bestuurslid) vonden het genoeg geweest en zwaaiden af. Voor hen in de plaats hadden Maarten van Geel en Manon van Deursen zich verkiesbaar gesteld. Zij werden unaniem verkozen als nieuwe bestuursleden en kregen meteen de eervolle taak om Oskar en Stephan met een bloemetje en een cadeaubon te bedanken voor hun inzet voor de club in de afgelopen 9 jaar.