Stormachtig slot ADW-crossen

Algemeen

Aarle-Rixtel - Vanwege de storm Dennis had de organisatie van de Aan de Wielen crossen even met de gedachten gespeeld om de finale cross op 16 februari niet door te laten gaan. Gelukkig is alles wel doorgegaan en was het in de luwte van de bossen heerlijk vertoeven.

Ook deze finale cross werd met overmacht gewonnen door Tjerk Bijlsma. Op een heel technisch parkoers van ruim 1600 meter lengte, reed Maarten de Louw de eerste twee rondes aan de leiding. Toen vond Tjerk het welletjes en voerde het tempo op en niemand was in staat om hem te volgen. Maarten werd 2e, Hans v.d. Rijdt 3e, Sebastiaan v.d. Wildenberg 4e en Jef van Dijk 5e.

Onder het genot van een drankje en een hapje werd daarna bij Stout het seizoen 2019-2020 afgesloten met het uitreiken van de prijzen. In de eerste categorie eindigden op het podium: 1. Tjerk Bijlsma, 2. Michel van Hooff en 3. Maik Fuchs. In categorie 2: werd Maarten de Louw 1e, Hans v.d. Rijdt 2e en Wim Engels 3e.