Afbeelding

Inschrijving Kings&Queens run is geopend

Algemeen

Laarbeek – Vanaf nu kun je je inschrijven voor de KingsQueens Run, die op Koningsdag, maandag 27 april, in Lieshout gehouden wordt. Runnersclub Lieshout hoopt veel mensen op de been te krijgen voor maximaal 4 rondes van 2,5 kilometer door het dorp.

Schrijf je in!
Iedereen die mee wil doen aan de Kings&Queens run kan zich nu al aanmelden via de site: www.kingsqueensrun.nl. Lopers tot en met 17 jaar betalen slechts €2,50 en voor lopers vanaf 18 jaar is dat €5,00. Aantrekkelijke tarieven dus. Door vroeg inschrijven maak je bovendien kans op mooie prijzen die door sponsors beschikbaar zijn gesteld. Inschrijven voor de Prinsen&Prinsessen Run, voor de jongste lopers, kan vanaf 5 t/m 20 april via www.laarbeekactief.nl en kost €1,00.

Lekker van start bij beginnersgroep
Mocht je dit nog op tijd lezen: Vanavond, 20 februari, is de eerste training van de beginnersgroep. Vanaf 19.30 uur kun je meedoen bij de Runnersclub aan de Provinciale weg in Lieshout. Ook tijdens de carnavalsvakantie én op 5 maart kun je op donderdagavond aansluiten bij deze beginnersgroep om voor een aantrekkelijk tarief – €20,00 – van start te gaan. Kortom: Laat niets je weerhouden om te starten met hardlopen en mee te doen aan de Kings&Queens Run en/of je aan te sluiten bij een loopgroep van de Runnersclub.