Afbeelding

Spread the Love 4 Alpe d'HuZes

Algemeen

Spread the Love 4 Alpe d'HuZes

Tekst: Roy van de Tillaart (MLTeenz)

Beek en Donk - Onder het motto 'opgeven is geen optie' gaat team 'Lifestyle Center Laarbeek Alpe d'HuZes 2020' dit jaar de Alpe d'HuZes beklimmen. Acht fietsers, acht wandelaars en één hardloper beklimmen op 4 juni 2020 de berg.

Om deze reden hielden de sportievelingen die de berg gaan beklimmen afgelopen zaterdag 15 februari in Lifestyle center Laarbeek een speciale dag. Deze dag bestond uit onder andere gezellige groepslessen zoals: dance, bodypump en X-co. Daarnaast waren er kraampjes met lekkernijen, dieettips en fysio-advies. Kinderen waren ook meer dan welkom, zij konden meedoen aan een mad science les, een voorstelling met allerlei scheikundige proefjes. Het was letterlijk en figuurlijk een knallend succes.

Alle opbrengsten komen ten goede aan wetenschappelijk onderzoek naar kanker en naar de verbetering van kwaliteit van leven van mensen met kanker. Naast deze geslaagde dag, wordt er ook nog een wandel- en fietsroute georganiseerd, waar je voor een donatie aan mee kunt doen. Houd de agenda van DeMooiLaarbeekKrant in de gaten!

Afbeelding
Afbeelding