Doelpuntloos gelijkspel vv Mariahout

Algemeen Sport

Mariahout - Middenmoters vv Mariahout en Milheezer Boys namen het afgelopen zondag onder winderige omstandigheden tegen elkaar op. De eerste krachtmeting dit seizoen eindigde in een nipte overwinning voor de Marianen en ook deze keer bleef het tot het einde spannend.

De eerste kansen waren voor de gasten uit Milheeze. Op een inzet van Stijn Broeks bracht de paal redding en Mariahout-keeper Tom Hagelaars redde prachtig op een inzet van Twan Nooijen. Hierna kwam Mariahout beter in de wedstrijd. Een hele mooie pass van Tom van den Bogaard bracht Tim Barten in stelling. Tim bleef rustig maar zijn schot ging helaas net over. Een mooie aanval van Mariahout over de rechterkant betekende bijna de 1-0. David van Rossum had een mooie actie en zette de bal voor op Dennis Veldpaus. Gehinderd door storm ' Dennis' gleed hij in kansrijke positie uit. Een corner van Mariahout werd door aanvoerder Huib van Zutphen tegen de paal geschoten.

De teams gingen ongewijzigd de tweede helft in. In de 55e minuut gaf spits Danny van de Laar een hele mooie pass op de mee opgekomen back Rob Wagemans. Diens voorzet werd door Tim Barten ingeschoten en gered door keeper Nick Borsboom. In de rebound schoot Stijn van den Bogaard hard in maar de bal werd door een eigen speler van Mariahout geblokt. Halverwege de tweede helft hadden de boys uit Milheeze een goede mogelijkheid om op voorsprong te komen. Daan Verheijen draaide zich goed vrij, maar schoot voorlangs. In de 85e minuut moest Mariahout libero Sander Scheepers ingrijpen ten koste van een rode kaart. Hij verhinderde spits Rob Keunen zodanig dat hij niet op keeper Tom Hagelaars kon lopen. Een terechte rode kaart voor een licht vergrijp. De wedstrijd eindigde in 0-0. Man van de wedstrijd: Tom Hagelaars, hij greep enkele keren fantastisch in waardoor Mariahout de '0' hield en een puntje bij kon schrijven.

Komend weekend wegens carnaval geen programma. Op 1 maart neemt Mariahout het in Eindhoven op tegen de Woenselse Boys. Aanvang wedstrijd: 14.30 uur.

Opstelling: Tom Hagelaars, Kevin Ketelaars, Sander Scheepers, Huib van Zutphen (Luc van Rooi) en Rob Wagemans. Tom v.d. Bogaard, Stijn v.d. Bogaard en Dennis Veldpaus (Jens Leenders). Tim Barten, Danny v.d. Laar en David van Rossum.