Jeugdtrainer voor JO19-1 en assistent-trainer selectie gezocht ASV '33 zoekt (assistent-)trainer

Algemeen

Aarle-Rixtel - Voetbalvereniging ASV '33 uit Aarle-Rixtel is voor het seizoen 2020/2021 op zoek naar een enthousiaste jeugdtrainer voor ASV '33 JO19-1 en een assistent-trainer voor de selectie.

JO19-1
Als jeugdtrainer verzorg je de trainingen van de JO19-1 op maandag- en woensdagavond. Eventueel kan dit in overleg ook naar dinsdag- en donderdagavond). Je zorgt voor begeleiding en coaching van het team tijdens de wedstrijden op zaterdag.

Selectie
Als assistent-trainer assisteer je bij de training van de selectie op dinsdagavond. Op donderdagavond verzorg je de training van het tweede elftal. Je zorgt daarnaast voor begeleiding en coaching van het tweede elftal op zondag. Bij voorkeur ben je in het bezit van het diploma UEFA-C (TC2), maar ook ongediplomeerde oud-selectiespelers met trainersambitie en (jeugd)trainers met ruime ervaring kunnen reageren.

Ben je geïnteresseerd in een van bovenstaande functies, kijk dan voor meer informatie op www.asv33.nl of neem contact op met voorzitter Hans van Asten per e-mail: voorzitter@asv33.nl.