Afbeelding

Podiumplaats voor team Krijgsman Soranus

Algemeen Sport

Lieshout - Het 1e team indoor van Krijgsman Soranus was afgelopen zondag aan de beurt om zicht te bewijzen tijdens de bondskampioenschappen indoor (18 meter) in de eerste klasse.

Na een lange rit naar Beek (Limburg) werd het al snel gezellig met concurrerende teams en de eerste 60 pijlen waren daarmee ook vlot verschoten. Na deze selectieronde stond het viertal op een tweede positie met 1567 punten, de laagste schutter word niet meegeteld met deze score. Dit betekende dat ze in ieder geval door konden naar de halve finale.

Deze halve finale liep zeer voorspoedig en de tegenstander moest zich aan Krijgsman Soranus gewonnen geven. Vervolgens kwam uiteraard de finaleronde welke de vastberaden schutters van Krijgsman Soranus zeer spannend wisten te houden door met 4-4 gelijk te eindigen, waarop een shoot-off volgde. Helaas moesten ze hun meerdere erkennen. Niettemin hebben de schutters een zeer goede prestatie neergezet met het behalen van een tweede plaats bij deze bondskampioenschappen!

De Individuele scores van de eerste 60 pijlen waren als volgt; Willem Bekx 535, Ad Endevoets 534, Arjan v.d. Heuvel 498, Alex v.d. Ven 478.