KBO Lieshout naar Huishoudbeurs

Algemeen

Lieshout - KBO Lieshout is een dynamische seniorenvereniging. De vereniging zorgt niet alleen voor gezellige en interessante activiteiten maar houdt zich ook intensief bezig met belangenbehartiging van senioren.

Iedere dinsdagmorgen is er van 10.00 tot 11.30 uur in het Dorpshuis een Inloop waar ook bestuursleden aanwezig zijn. U kunt hier informatie krijgen over de vereniging of u aanmelden voor een activiteit. Naast het mededelingenbord vindt u onze ideeënbus. Loop eens binnen en maak kennis met een dynamische seniorenvereniging. U bent van harte welkom. Let op: op carnavalsdinsdag is er geen Inloop.

Huishoudbeurs Amsterdam
Op donderdag 27 februari bezoekt KBO Lieshout de Huishoudbeurs in De RAI in Amsterdam voor een ouderwets gezellig dagje uit. Om 7.50 uur 's morgens staat de bus klaar op De Heuvel in Lieshout.

KBO Kienavond
De volgende kienavond van KBO Lieshout is op vrijdag 28 februari in het Dorpshuis. De zaal is open om 19.00 uur en om 20.00 uur beginnen ze met kienen. Schuif gezellig aan. Ook als je geen lid bent, ben je van harte welkom.

KBO Lieshout Leesgroep
Op dinsdag 3 maart komt de Leesgroep weer bij elkaar in de Hofkamer van Franciscushof. Ze gaan het boek 'Zwarte Schuur' van Oek de Jong bespreken. Het gaat over een schuldgevoel en het leven met een trauma, maar ook de liefde komt er aan te pas. Als u eens wilt komen luisteren, dan bent u van harte welkom. Ze beginnen om 20.00 uur.

Algemene ledenvergadering
Noteer alvast in uw agenda: de algemene ledenvergadering van KBO Lieshout is op dinsdag 17 maart om 13.30 uur in het Dorpshuis.