Afbeelding
VIDEO

Ludieke actie brouwerij Willem Zuyd

Video Video's

Lieshout - Op de vrijdag voor carnaval bracht brouwerij Willem Zuyd uit Beek en Donk een bezoek aan 'grote broer' Swinkels Family Brewers in Lieshout. Brouwerij Willem Zuyd wilde Bavaria graag kennis laten nemen van hun aanwezigheid. 

Helaas was Peer Swinkels niet aanwezig om hun carnavaleske brief in ontvangst te nemen, daarom is deze bezorgd bij de receptie, inclusief een 'fanshirt' van Willem Zuyd en het bierassortiment van de kleine brouwer. Hieronder is de inhoud van de brief gepubliceerd.

'Beste Peer,

Op carnavalsvrijdag komen wij uit vrede naar je toe. Om ons te introduceren als ‘the new kid on the block’. Brouwerij Willem Zuyd uit Laarbeek. Als goede buren willen we de markt graag met je delen. Willem Zuyd brouwt bier vanuit het credo; ‘door vrienden voor vrienden’. Wij hebben daarom ook geen intenties om de concurrentiestrijd aan te gaan. Ook met jou willen we vrienden zijn.

Als vriendendienst bieden we je onze eerste twee biertjes aan, wij hopen dat je deze ‘onweis’ kunt waarderen. Met een ‘shirt-selfie’ naar ons mailadres (info@brouwerijwillemzuyd.nl) kun je laten zien of je onze vriendschap accepteert. In de tussenliggende tijd vragen wij ons af; Peer Swinkels vriend van Willem Zuyd, fabel of feit?

Houdoe en bedankt,
Willem Zuyd.

NB: Als (bijzondere) vriend ben je uiteraard van harte welkom op onze proeverij op 21 maart, zie uitnodiging!'

Uiteraard maakten de mannen nog een leuke foto en een filmpje van hun bezoek.


Afbeelding