Afbeelding

Toneelvereniging 'De Vriendenkring' start voorverkoop

Activiteiten & Evenementen

Lieshout - Nu de carnaval weer achter de rug is, komt iedereen weer in een wat rustigere periode terecht. Alleen de toneelgroep van 'De Vriendenkring' zit wel met een drukke agenda, omdat er weer 9 uitvoeringen voor de deur staan. Zaterdag 21 maart gaat het doek voor de eerste keer open, voor de nieuwe klucht 'De erfenis van tante Bella'. Deze uitvoering wordt na die eerste avond nog 8 keer opgevoerd en wel op 22, 25, 27, 28, 29 maart en 1, 3 en 4 april.

'De erfenis van tante Bella' is een echt lachstuk, wat zich in een beautysalon af speelt. Als de eigenaresse tante Bella komt te overlijden denken twee neven dat zij de salon erven. Zij willen het snel opknappen en weer verkopen, maar dat loopt toch even anders dan ze hadden gewenst.

Een heerlijk avondje uit wat met een entreekaartje van € 6,50 ook nog eens heel betaalbaar is. De uitvoeringen worden gespeeld in de Theaterzaal van het Dorpshuis in Lieshout. De aanvang van de klucht is 20.00 uur. De zaal gaat open om 19.00 uur.

De voorverkoop start 2 maart, bij van Berlo Top 1 Toys, Dorpsstraat 47 in Lieshout. Ben er op tijd bij met het kopen van de kaartjes. Vorig jaar zijn er 1750 kaartjes verkocht, het kan dus snel gaan met de verkoop. Graag zien ze ook dit jaar weer volle zalen, bij deze leuke klucht die voor jong en oud is.