Afbeelding

NLdoet in Mariahout

Activiteiten & Evenementen NLdoet

Mariahout - NLdoet is een jaarlijks terugkerend landelijk evenement, dat mensen uitnodigt om zich vrijwillig in te zetten voor een goed doel. Ook de leden van het Koninklijk Huis doen daaraan mee, prinses Beatrix die actief is in een verzorgingshuis en de koning die pannenkoeken bakt of meewerkt op een kinderboerderij en koningin Maxima, die een schort aandoet, niet te vergeten!

In Mariahout nodigt de ZOD-Handwerkgroep dorpsgenoten uit om samen met haar leden te komen breien of haken, babymutsjes voor Gambia of vierkantjes voor een warme deken voor de allerarmsten in Roemenië. Zij zorgen dat een en ander bij de juiste organisatie terecht komt.

De benodigde materialen zijn aanwezig in het Buurthuis en u bent van harte welkom op vrijdag 13 maart, tussen 10.00 en 14.00 uur. Koffie en thee worden u daarbij aangeboden en u heeft ook nog gelegenheid om foto's, fotoboeken en knipselkranten te bekijken die een beeld geven van 45 jaar handwerken met de Welfare en nu ZOD-Handwerkgroep.

Het zou fijn zijn als veel mensen zich aangesproken voelen om, op een eenvoudige manier en dicht bij huis, mee te doen met deze bijdrage aan NLdoet! U bent van harte welkom.

Afbeelding