Afbeelding

Roefeldag Laarbeek; Jij bent toch ook van de partij

Kinderen & Tieners

Laarbeek - Nieuwsgierig naar wat ‘grote’ mensen allemaal doen of gewoon zin in een leuke leerzame dag? Alle Roefelcomités in Laarbeek zijn druk in de weer om zaterdag 13 juni weer een geweldige dag te maken. Ze willen dit jaar ook aandacht besteden aan de Dutch Technology Week (DTW). De High Tech ontdekkingsroute is op 13 juni in Beek en Donk. Roefeldag Laarbeek raadt jou deze ontdekkingsroute aan. Klik op de link op Roefeldaglaarbeek.nl. Je kunt dan zien hoe leuk dit vorig jaar was.

Aarle-Rixtel 
Roefelcomité Aarle-Rixtel gaat begin april de scholen bezoeken. Er worden dan inschrijfformulieren uitgedeeld. Bedrijven zijn natuurlijk altijd nog welkom om deel te nemen. Zij kunnen contact met het comité opnemen via www.roefeldagaarlerixtel@gmail.com. Ook dit jaar zijn ze van harte welkom bij de Dutch Technology Week die plaatsvindt bij Formula Air in Beek en Donk. Alle deelnemers en hun begeleiders zijn daar welkom vanaf 13.00 uur. Dit jaar op eigen vervoer.

Beek en Donk
Heb jij je vrienden en vriendinnen al gevraagd of ze mee gaan roefelen? Misschien heb je de berichten al gelezen via de informatie van de basisschool? Vanaf 1 maart is het inschrijven voor de Roefeldag van start gegaan. Geef je tot 1 april op via www.roefeldaglaarbeek.nl/beek-en-donk. Een groepje mag uit maximaal 4 kinderen bestaan en moet één begeleider van 18 jaar of ouder hebben. Natuurlijk is de organisatie altijd blij met bedrijven of instellingen die zich voor het roefelen op willen geven. Op de website staat een inschrijfformulier waarop alle gegevens en wensen ingevuld kunnen worden.

Lieshout
Tijdens de Roefeldag mogen alle kinderen van groep 3 t/m 8 een kijkje nemen bij bedrijven, winkels en verenigingen in Lieshout. Vorig jaar is er door 250 kinderen in Lieshout geroefeld. Ook dit jaar hopen ze weer op zo’n mooie opkomst. Noteer 13 juni in je agenda en schrijf je in! Het inschrijfformulier wordt op 9 maart, via je school in een nieuwsbrief verspreid. Kinderen van het speciaal onderwijs, die bij de organisatie bekend zijn, krijgen een inschrijfformulier in de brievenbus. Lever het inschrijfformulier vóór 3 april in, bij je school, in de speciale 'roefeldagbus'. Je kunt je ook altijd inschrijven via www.roefeldaglaarbeek.nl/lieshout. Op deze website tref je ook uitgebreide informatie over de Roefeldag in Lieshout aan. Na 3 april kan je helaas niet meer inschrijven. Graag tot zaterdag 13 juni!

Mariahout
De kinderen die in Mariahout mee willen doen, kunnen zich opgeven via het inschrijfformulier dat binnenkort bij het zoemertje zit. Kinderen die elders onderwijs volgen, maar wel in Mariahout wonen, krijgen een brief in de brievenbus. Via www.roefeldaglaarbeek.nl/mariahout kun je foto’s van vorig jaar bekijken, daar kun je ook gelijk kijken welke bedrijven er meedoen tijdens de Roefeldag. Dit jaar is de Dutch Technology Week in Beek en Donk. ’s Middags willen ze daar met de kinderen van groep 5 t/m 8 heen gaan, meer informatie staat op het inschrijfformulier dat binnenkort bij het zoemertje zit.

De organisatie hoopt veel Laarbeekse kinderen te zien tijdens de Roefeldag!