Vv Mariahout en Woenselse Boys delen de punten

Sport

Mariahout - Vv Mariahout startte afgelopen zondag in het inhaalduel tegen Woenselse Boys, in Eindhoven, zonder de geschorste Sander Scheepers.

Na een weifelende beginfase had Dennis Veldpaus - na mooi combinatievoetbal - kans om de score te openen, maar zijn afronding kon de keeper uit Eindhoven niet verschalken. In de 18e minuut de eerste kans voor de thuisploeg. Een schot voortkomend uit een afgeslagen corner werd door de uitstekend spelende Kevin Ketelaars van de lijn gehaald. De Woenselse Boys werden in deze fase gevaarlijker en dat resulteerde in de openingstreffer. Jay Jay Gramser tekende met een laag afstandsschot voor de 1-0. Direct na de aftrap trok Mariahout de stand weer gelijk, nadat Tim Barten van buiten ‘de 16’ de bal fantastisch over de keeper krulde: 1-1, dit was tevens de ruststand.

In de 58e minuut dacht de thuisploeg weer op voorsprong te komen door een mooie kopbal van de spits Teun van de Moosdijk. Een goed oplettende assistent scheidsrechter Jorlan van Hoof vlagde direct en scheidsrechter Theo Staatman keurde daarop het doelpunt terecht af. Vlak voor tijd kwam Mariahout goed weg. Een voorzet zeilde buiten het bereik van iedereen inclusief doelman Hagelaars op de paal en trof geen doel. Beide ploegen gingen in de slotfase voor de overwinning, maar grote kansen vielen aan beide kanten niet meer te noteren.

Komende zondag neemt Mariahout het thuis op tegen Rood-Wit ’62. De wedstrijd start om 14.00 uur.

Opstelling Mariahout: Tom Hagelaars, Kevin Ketelaars, Tim Aarts (85. Roy van Dijk), Rob Wagemans, Huib van Zutphen, Tom v.d. Bogaard, David van Rossum, Danny v.d. Laar (65. Luc van Rooi, Tim Barten, Dennis veldpaus, Stijn v.d. Bogaard.