Afbeelding
Foto: Nikita Buida

Goede prestatie Krijgsman Soranus

Sport

Goede prestatie Krijgsman Soranus

Lieshout - De schutters van de Vriendschap uit Mierlo waren donderdag 27 februari te gast bij de doel van Krijgsman Soranus, voor alweer de zevende en hiermee laatste bondswedstrijd van het seizoen 2019-2020.

Hiermee zijn de kwalificaties afgerond en kunnen de teams en schutters worden uitgenodigd voor de rayonwedstrijden en hierna de bond en nederlandse kampioenschappen. Het team van Krijgsman Soranus heeft hierin een zeer sterke positie weten te bemachtigen met een score van 12 van de maximaal 14 punten over de wedstrijden.

Hoewel de vriendschap meer dan voldoende ervaring had meegenomen, moesten de schutters toch hun meerdere erkennen aan het Lieshoutse team. Desondanks was het een zeer gezellige avond en zien ze iedereen graag komend seizoen weer terug voor diverse wedstrijden!

Uitslagen Krijgsman Soranus: Ad Endevoets 233, Willlem Bekx 228, Paul v.d. Broek 222, Arjan v.d. Heuvel 219, Rik v.d. Westerlo 218, Alex v.d. Ven 218, Ryan v.d. Broek 192, Nelly v.d. Laar 191, Rens v.d. Elzen 146 en Theo v.d. Laar 101.