Afbeelding

Laarbeekse toneelspelers op de planken in Zijtaart

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek/Zijtaart - De Zijtaartse Toneelvereniging MFA tovert zaterdag 14 en zondag 15 maart ’t Klooster om tot een ware dierentuin! Met 'Dolle Beestenboel', geschreven door Henk Roede en geregisseerd door Jeroen van den Boom brengen zij wederom een hilarische klucht op de planken. De Laarbeekse Marjolein van den Acker en Yvonne van den Boom vervullen ook dit jaar weer een prachtige rol.

In Dierentuin ZijtaartZoo wordt er hard gewerkt aan een nieuw onderkomen voor de apen. De opening van dit verblijf moet een waar feest worden, daarom heeft directrice van Doorn (gespeeld door Yvonne) de Koning uitgenodigd om de openingshandeling te verrichten. Het personeel is daarover zeer verheugd, maar voordat de koning daadwerkelijk komt, moet uiteraard gekeken worden of ZijtaartZoo aan alle voorwaarden voldoet. De Inspecteur van de Rijksvoorlichtingsdienst heeft zo zijn twijfels. En of de bezoekers wel blij zijn met de ontvangst bij de kassa is ook nog maar de vraag. Ondertussen haalt Marjolein in haar verrassende rol diverse apenstreken uit waardoor het een grote chaos dreigt te worden…

Voor de veiligheid van zowel mens als dier zijn er slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar! Kaarten zijn te bestellen via: 06-48071769 en via zijtaartsetoneelvereniging@outlook.com. Uitvoeringen: zaterdag 14 en zondag 15 maart. Zaal open 19.30 uur. Aanvang 20.00 uur. De entree bedraagt €10,00 inclusief 1 consumptie.