Afbeelding

Creativiteit en rondleiding bij oMase

Activiteiten & Evenementen

Mariahout - Een mooi ingepakt cadeautje is leuk om te geven en zeker om te krijgen. Bij oMase is er de workshop 'Creatief inpakken'. De eerste avond was op dinsdag 3 maart en de tweede is op donderdag 5 maart. 

Bezoekers worden gevraagd om een doosje en een fles mee te brengen, zodat die creatief en mooi ingepakt kunnen worden. De avond begint om 19.30 uur in het Buurthuis. U heeft zich hiervoor al aan kunnen melden.

Voorjaarsvergadering
De voorjaarsvergadering vindt plaats op maandag 9 maart. Op deze avond wordt het verdere jaarprogramma toegelicht en kan men zich opgeven voor verschillende activiteiten. Na de pauze vertellen Lenie Huijbers en Ton Sonneveldt hun reisverhaal over Nepal en laten foto’s zien. De avond begint om 19.30 uur in het Buurthuis.

Rondleiding klooster
Een rondleiding in het klooster van de Franciscanessen in Oirschot staat op dinsdag 10 maart op het programma. Ze bezoeken de kapel, de kloostertuin en de museumzaal. Naast veel oude foto’s zijn er ook voorwerpen te zien die een belangrijke rol hebben gespeeld in het kloosterleven. Dames die zich aangemeld hebben vertrekken om 12.30 uur vanaf de kerk in Mariahout.