Afbeelding

Tafeltennis leeft in Laarbeek

Sport

Beek en Donk - TTV Een en Twintig merkt dat steeds meer mensen de tafeltennissport vinden. Samen met bijvoorbeeld Laarbeek Actief worden er verschillende activiteiten georganiseerd.

Zo geeft TTV Een en Twintig clinics aan Stichting ORO en ook aan verschillende basisscholen worden workshops Table Stars gegeven. TTV Een en Twintig start trainingsgroepen voor kinderen en senioren. TTV Een en Twintig is op maandag- en donderdagavond geopend. Het is duidelijk merkbaar dat meer mensen de tafeltennissport vinden. Het is soms wachten op een tafel die vrij is om een potje te spelen. Maar dat zorgt weer voor meer tijd om elkaar te ontmoeten. Tafeltennis is voor iedereen!

Zo wist ook Francois de Leeuwe de tafeltennisvereniging in Beek en Donk weer te vinden. Elk jaar bezoekt Francois de club voor de jaarlijkse Clubkampioenschappen. Ook dit jaar werd François weer clubkampioen van TTV Een en Twintig. Dit jaar reist Francois vaker af naar Beek en Donk. Hij speelt dit seizoen in het eerste team van de Beek en Donkse tafeltennisvereniging.

Een en Twintig 1 nam het donderdagavond 27 februari op tegen JCV 2, de tafeltennisclub uit Vught. Francois de Leeuwe speelt nog steeds 100%. Hij won al zijn individuele wedstrijden. Rowena de Haas won één van haar wedstrijden en Jordi Kivits wist twee wedstrijden te winnen. François en Jordi wonnen samen ook de dubbel. Eindstand 7-3 voor Een en Twintig.

TTV Een en Twintig bezoekt NK Tafeltennis
Afgelopen weekend vonden de Nederlands Kampioenschappen Tafeltennis plaats in Zwolle. Jeroen Engelhart en Eva Verrijt van TTV Een en Twintig namen deel aan het verenigingscongres. De NTTB gaf door middel van workshops handvatten om met verschillende onderwerpen aan de slag te gaan binnen je vereniging. Zo volgenden Jeroen en Eva workshops over het technisch beleid en hoe meer samenwerkingen aan te gaan in kortere tijd. Shuo Han Men werd Nederlands kampioen bij de vrouwen en Laurens Tromer werd Nederlands Kampioen bij de mannen.

Wil jij ook komen tafeltennissen? Je bent van harte welkom. Op maandag- en donderdagavond is de zaal vanaf 19.00 uur geopend. Voor het laatste nieuws kijk op www.ttveenentwintig.nl en volg de Beek en Donkse Tafeltennisvereniging op Facebook en Instagram.