archief
archief Foto: Martin Prick

49ste Fietsseizoen Aan de Wielen van start

Sport

Aarle-Rixtel - Terwijl de weergoden de fietsers van Aan de Wielen nog niet uitnodigen om eens lekker te gaan fietsen, is afgelopen zondag het fietsseizoen 2020 op de weg toch van start gegaan.

Ook dit jaar biedt de vereniging haar 280 leden en andere belangstellenden een uitgebreid assortiment. Ze beginnen met fietstochten op de zondagmorgens met verschillende afstanden en snelheden. Zodra de klok is verzet en de zomertijd ingaat breiden ze dat uit met recreatieve begeleide fietsavonden op de dinsdagavond, afstand 30 kilometer. Ook e-bikers zijn daar van harte welkom. Ook beginnen ze dan met tochten op de woensdagmiddag met afstanden tussen de 50 en de 80 kilometer en op donderdagavond met ritten rond de 50 kilometer.

In de loop van het jaar organiseren ze het 'Happen en Trappen', een recreantenweekend en een driedaags uitstapje naar de Duitse Eifel. Tevens is er al een begin gemaakt met de voorbereidingen op het 50-jarig bestaan in 2021.

Op de ADW-site vindt u meer informatie over de vereniging. Zij wensen u allen een fijn fietsseizoen, want op de fiets zie je nog eens iets!