Afbeelding

Koningsnacht en -dag Beek en Donk Aanmelden OranjeFestival vrijmarkt van start

Activiteiten & Evenementen Koningsdag

Beek en Donk - Op koningsdag krijgt iedereen ook dit jaar weer de kans zijn of haar, wellicht overbodige, spulletjes te verkopen tijdens de OranjeFestival Vrijmarkt op het Heuvelplein in Beek en Donk. Dat geldt voor particulieren en ondernemers.

Iedereen die op zondag 27 april tussen 10.30 en 16.00 uur deel wil nemen aan de vrijmarkt, kan zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: oranjefestival@outlook.com (naam en mobiel telefoonnummer vermelden). Er is voor iedereen een beperkt aantal marktkramen te huur. De kosten hiervoor bedragen €15,00 per kraam, en op is op. Voor grondplaatsen of eigen stands worden geen kosten in rekening gebracht. Een stroomaansluiting kost €10,00 per deelnemer (220V).

Koningsnacht is dit jaar een plaatselijk muzikaal feestje met twee bands uit eigen dorp. Vanaf 20.00 uur speelt de jonge 7-koppige coverband band Mission 50. De hoofdact dit jaar is Bag on Wheels, die nauwelijks nog introductie nodig hebben. DJ The Belgian Bullet, ook woonachtig in Beek en Donk, vult alle stille momenten.

Koningsdag wordt een dag met veel activiteiten voor jong en oud. Deze zijn dit jaar allemaal te vinden op het Heuvelplein, zodat een gezellig vol plein ontstaat. Voor de kinderen zijn er allerlei leuke en spannende bezigheden, zodat ouders zich kunnen vermaken op de vrijmarkt en de muziek die vanaf het podium gaat klinken. Het totale programma voor deze dag wordt later bekend. Alle informatie over het evenement is ook te vinden op: facebook.com/OranjeFestival en Instagram (oranjefestival).