Afbeelding

Wonen, zorg, welzijn voor jong en oud(er)

Senioren

Lieshout - 'Wonen, Zorg en Welzijn' is het jaarthema van KBO-Brabant. In allerlei publicaties, ook van het ministerie VWS (Volksgezondheid, Welzijn en Sport), lezen ze steeds maar weer over dit onderwerp. Er komt zoveel informatie op je af, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet, terwijl het onderwerp steeds nijpender en dreigender wordt.

De Activiteitengroep Educatie organiseert voor u, samen met de gemeente Laarbeek, op woensdag 11 maart een middag waarop u uitgebreid bijgepraat wordt over de laatste ontwikkelingen. Spreker is de heer Henk Geene. Hij is specialist op het terrein van de ouderenzorg met een scherpe visie op de mogelijke ontwikkelingen in de toekomst. Hij is auteur van het boek 'Herziening van het stelsel van ouderenzorg', dat nogal wat stof heeft doen opwaaien.

Het is bijzonder dat hij bereid is om de aanwezigen in Lieshout te komen bijpraten. Naast o.a. wethouders en medewerkers van de gemeente Laarbeek, zullen ook medewerkers van woCom en van Zorginstellingen (De Zorgboog, Savant en Tot uw Dienst) hun bijdrage aan het programma leveren.

Locatie: Grote Zaal Dorpshuis, aanvang 13.30 uur. Aanmelden voor de middag kan bij de Inloop op dinsdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur in het Dorpshuis of per e-mail naar kbolieshout@gmail.com.