Afbeelding

TV De Raam Lieshout wint ook uitwisselingstoernooi 2020

Sport

Lieshout - Ook dit jaar organiseerde tennistrainer Paul van Nistelrooij van TV De Raam Lieshout het uitdagende uitwisselingstoernooi voor alle jeugdleden van GLTV, Shaile, TV ‘t Slotje en TV De Raam.

Op een wat regenachtige zondagmiddag (8 maart) kwamen zo’n 45 kinderen en werden er veel spannende wedstrijden gespeeld op het tennispark te Lieshout. De hele middag werd een toernooi gespeeld in de categorieën rood, oranje en groen. Van een enkel wedstrijd tot en met dubbel- en mixpartijen tegen elkaar. Tussen de wedstrijden door werden er ook andere uitdagende spellen gespeeld! Op elk onderdeel kon men punten behalen, van respectievelijk 15, 10 en 5 punten. Rond de klok van 17.00 uur was het toernooi ten einde en werden de prijzen verdeeld. TV De Raam Lieshout ging voor het 2e jaar aan de haal met de Wisselbokaal, zij scoorden als vereniging 100 punten. Tweede werd ’t Slotje uit Beek en Donk met 90 punten, Derde werd Shaile uit Helmond met 80 punten.

De wisselbeker staat nu weer in Lieshout, maar wie wint de bokaal volgend jaar?

De organisatie bedankt alle vrijwilligers die op deze dag hard hebben meegeholpen om deze middag tot een succes te maken!