Evelien Panhuijzen en Annemarie v.d. Hurk
Evelien Panhuijzen en Annemarie v.d. Hurk Foto: Col Warnaar

Evelien Panhuijzen Laarbeek Indoor Kampioen Dressuur

Sport

Lieshout - Tijdens de laatste indoor dressuurwedstrijd van vrijdag 6 maart werd Evelien Panhuijzen Laarbeeks Kampioen bij de paarden. Aan het eind van de avond mocht zij van Annemarie v.d. Hurk het aandenken in ontvangst nemen. Evelien heeft met haar paard Espresso B hiermee een ticket verdient voor de clinic van Albert van Schie. 

Het hele indoor seizoen waren zij samen sterk en hebben mooie proeven laten zien aan de jury, met deze prijs als resultaat. Ze bedanken Epplejack voor de extra prijzen en de vrijwilligers voor hun hulp en inzet tijdens deze wedstrijd.

Uitslag Laarbeekse ruiters
In de klasse B, werd Evelien Panhuijzen en Espresso B 2de met 199 en 1ste met 198 punten.

In de klasse L werden Nikki vd Broek en Quintin vd Laarse Heide 2x 2de met 195 en 192 punten. Annick Buise en Arbria werden 3de met 194 punten en 1ste met 193 punten. Daisy Roijackers en Ferrero werden 6de met 178 en 5de met 184 punten.

In de klasse M startte Daisy Roijackers nogmaals maar nu met Faust E en hier werden ze 2de met 184 en 3de met 180 punten.

Iedereen gefeliciteerd met de behaalde punten en vanaf april gaan we verder met het outdoor seizoen en start er een nieuw kampioenschap met later dit jaar een mooie prijs, alle wedstrijden staan op mijnknhs en www.stichtingderaam.nl. Ook staat daar de volledige uitslag.