Niels Dirven had een prima invalbeurt bij BCL-M2/MK Sport
Niels Dirven had een prima invalbeurt bij BCL-M2/MK Sport

Winst en verlies voor midweekteam Badminton Club Lieshout

Sport

Lieshout - De midweekcompetitie is voor BCL-M2 / MK Sport al behoorlijk gevorderd. De thuiswedstrijd tegen Goirle werd keurig gewonnen en de uitwedstrijd tegen het sterke BCO werd verloren. Door deze winst en verliespartij bivakkeert dit midweekteam nog steeds rond de vijfde plaats in de tweede afdeling van de vierde klasse.

BCL- M2/MK Sport – BC Goirle-M1 : 5 - 3
Met invaller Niels Dirven heeft BCL-M2/MK Sport een prima overwinning geboekt in de uitwedstrijd tegen het tweede midweek team van BC Goirle. In de startende dubbelpartijen ging het nog gelijk op: Niels Dirven en Jos Kluijtmans wonnen hun herendubbelpartij en Ida van de Lockant en Ingrid Bergé lukte dat niet: zij verloren. Ook in de singlepartijen ging de wedstrijd gelijk-op: Niels Dirven won met 21-13 en 21-15 van Pieter Johans. Ook Jos Kluijtmans won: hij liet met 21-7 en 21-8 Marcel Tuerlings verslagen achter op de baan. Bij de dames lukte het minder. Ida van de Lockant moest met 11-21 en 8-21 haar meerdere erkennen in Jeanette Pijnenburg. Ingrid Bergé maakte het erg spannend. Zij haalde er een driesetter uit, die ze met 17-21 uiteindelijk verloor van Liesbeth Lammers. Uiteindelijk maakte de afsluitende mixpartijen het verschil. BCL-M2/MK Sport won deze partijen allebei, waardoor de wedstrijd in een 5-3 uitslag in Lieshouts voordeel eindigde.

BC O -M2 - BCL-M2/MK Sport: 7-1
Opnieuw moest BCL-M2/MK Sport met een invaller aantreden vanwege de blessure van Martijn Junggeburth. Deze keer speelde Richard Essers mee. Richard kon echter tegen het sterke Oosterhoutse team geen potten breken. De startende dubbelpartijen werden duidelijk verloren. Ida van de Lockant en Ingrid Bergé verloren met 21-17 en 21-9 en Jos Kluijtmans en Richard Essers konden ook niet meer doen. Zij verloren met 21-16 en 21-12 van Mathijs Meijer en Erik Walboomers. In de singlepartijen stak Ingrid Bergé er duidelijk bovenuit. Zij haalde in haar singlepartij het enige punt binnen. Met 12-21 en 8-21 liet zij geen er geen onduidelijkheid over bestaan wie hier de beste was. De anderen van het team slaagden daar niet in. Zowel Jos Kluijtmans als Richard Essers als Ida van de Lockant verloren. Allemaal ook nog eens in twee duidelijke sets. In de afsluitende dubbelpartijen kon één partij gerekt worden met een toegevoegde derde set, maar Ida van de Lockant en Richard Essers slaagden er niet in deze set te pakken, waardoor de eindstand in 7-1 eindigde.