Afbeelding

Paasbrunch Alpe d’Huzes Team Stofberg

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Na het daverende succes van de binnefietsavond en een plezante carnaval zijn Peter en Jaimy, van Team Stofberg, volop in training en ze zijn vastberaden om op 4 juni het maximale eruit te halen tijdens de Alpe d’Huzes.

Naast de sportieve inspanningen die geleverd worden, is het van groot belang om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Om dit voor elkaar te krijgen, op een manier die tevens voor saamhorigheid en gezelligheid zorgt, organiseert Team Stofberg Eerste Paasdag een brunch. De financiële bijdrage hiervoor bedraagt €17,50 per persoon, kinderen tot 12 jaar betalen €5,00. Naast dat u hiervoor een zeer smakelijke brunch tot zich kunt nemen, zult u een intens gevoel van blijdschap ontvangen wanneer u beseft dat de opbrengst van de Paasbrunch naar het KWF-fonds gaat.

Dus wilt u de paasdagen dit jaar goed beginnen en heeft u geen zin om veel tijd in de keuken te spenderen? Dan nodigen zij u graag uit om 12 april, om 12.00 uur, op uw Paasbest te verschijnen bij Café-Zaal de Tapperij te Beek en Donk. Schuif gezellig aan bij Team Stofberg en Mari en Kitty om uw familie, vrienden en uw innerlijke ik heerlijk in de watten te leggen met allerlei ambachtelijke lekkernijen.

Opgeven kan voor 31 maart via familie Stofberg, de Facebookpagina of e-mail: p.stofberg@chello.nl. Of bij Café-Zaal de Tapperij. Adres: Kerkstraat 22, Beek en Donk. De mooiste Paashaas mag compleet kosteloos gebruikmaken van het bruncharrangement!