Afbeelding

Bedovo mini's nemen deel aan toernooi in Best

Sport

Beek en Donk - Bedovo 2 trad zondag 8 maart aan voor het toernooi in Best georganiseerd door VVC Best. Het team werd gevuld door Nikkie, Madelief en Indra en gecoached door Pieter-John.

De eerste wedstrijd was tegen VCE/PSV. Er werd fel begonnen en sterk geserveerd. De set werd dan ook ruim gewonnen met 22-13. De tweede set gingen ze net zo sterk van start als de eerste set, maar de tegenstander kwam ook goed mee en er werd door Bedovo 2 nipt gewonnen met 21-19. Na een lange pauze - waarin er volgens enkele ouders zware doping in het lekkers zat - moesten ze aantreden tegen Ledub. Ledub was met 6 spelers, waarvan onze dames zeer onder de indruk waren. De serve en onderhandse ballen gingen niet goed. Het resultaat is in de eerste set een verlies van 14-20 en in de 2e set een verlies van 9-27. In de korte pauze werd er anti doping ingenomen en gingen ze weer goed van start tegen DKJO. Lang ging het gelijk op, maar op het laatst nam DKJO nog een eindsprint en verloren de eerste set met 16-25. In de 2e set gingen de serve en onderarmse ballen erg goed en kreeg de tegenstander geen kans. De set werd dan ook gewonnen met 20-17. Het resultaat was een mooie 3e plaats dit toernooi.

Bedovo 1
De meiden van Bedovo 1 hebben afgelopen zondag op bezoek in Best weer goed gespeeld. Het team van Ayla, Sara, Eline en Jinte moest als eerste tegen Were-Di. Ze startten voortvarend met een aantal goede services. Daarna gaf de tegenstander wat weerstand, maar de set werd toch met 20-16 gewonnen. Ook de tweede set ging naar Bedovo (21-15). De tweede tegenstander was VCE-PSV. Het ging in de eerste set redelijk gelijk op en met een puntje verschil won Bedovo (20-19). De tweede set kwamen de meiden wat beter op stoom en werd er gewonnen met 21-15. De laatste wedstrijd was tegen Polaris en dit leverde een aangenaam potje volleybal op met hier en daar mooie rally’s. De eerste ging uiteindelijk naar Polaris (14-19), maar door hard werken wonnen de meiden van Bedovo de tweede set met 16-15. Een wedstrijd gewonnen en twee gelijk gespeeld leverde uiteindelijk een mooie tweede plaats in de poule op.

Op naar volgende toernooi in Budel op 22 maart.