Boarding bij het Laolaveld van ELI werd recentelijk vernield. Vrijwilligers gaan tijdens NLdoet aan de slag om o.a. het laolaveld op te knappen
Boarding bij het Laolaveld van ELI werd recentelijk vernield. Vrijwilligers gaan tijdens NLdoet aan de slag om o.a. het laolaveld op te knappen

ELI aan de slag tijdens NLdoet

Activiteiten & Evenementen NLdoet

Lieshout - Op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart is het weer zo ver. Dan organiseert het Oranje Fonds voor de 16e keer NLdoet in het hele Koninkrijk. Ook ELI heeft zich aangemeld voor deze activiteit en heeft zich als doel gesteld d.m.v. diverse klussen het sportpark wat op te waarderen.

Denk hierbij o.a. aan; herstellen/vervangen boarding Laolaveldje, reinigen- herstellen- en/of vervangen van bestaande borden rondom het hoofdveld, herstellen goten van de overdekte tribune, herstellen van schilderwerk van de overdekte tribune, kassagebouw en kantine, aanleggen van diverse bekabelingen in de kantine t.b.v. kassasysteem, pinautomaat, multimedia aanbrengen, belijning parkeervakken parkeerplaats.

Tijdens NLdoet worden bergen werk verzet”. ELI is daar ontzettend blij mee, want ze komen daar normaal gesproken niet aan toe. Bovendien leren ze allerlei leuke nieuwe mensen kennen, iedereen is welkom! Mensen die bij ELI in actie willen komen kunnen zich aanmelden op www.nldoet.nl of bij Frans v.d. Hurk of Jurgen Verhagen: info@rkvveli.nl of tel. 06-50445400 of 06-13585600. Aanmelden is niet vereist, je kunt ook gewoon komen. Ze starten op de werkzaamheden op zaterdag 14 maart om 9.30 uur.Dus, doe mee als vrijwilliger! ELI hoopt op een grote opkomst.