Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D

Hulp gezocht voor Hiep-Hoi

Kinderen & Tieners

Beek en Donk - De organisatie van de kindervakantieweek 'Hiep-Hoi' in Beek en Donk is op zoek naar sterke papa’s/mama’s/opa’s/oma’s, etc. voor de materialenploeg. Deze sterke mensen zorgen ervoor dat er elk jaar een mooi podium op het veld staat en dat al het materiaal aanwezig is om mooie hutjes te kunnen bouwen.

Vanaf deze maand gaan ze op een aantal donderdagavonden aan de slag om alles gereed te maken en te zorgen dat er ook dit jaar weer een mooi podium neer gezet kan worden. Heb jij of ben jij die sterke persoon die zij zoeken en vind je het leuk om een steentje bij te dragen en in een gezellige club wat te hobbyen, of dat nu op donderdagavond is of tijdens de op- of afbouw? Alle hulp is enorm welkom!

Zonder deze mensen heeft Hiep-Hoi geen mooi podium en kunnen de kinderen geen mooie hutjes bouwen. Stuur een mailtje naar info@hiephoibeekendonk.nl dan houden zij je op de hoogte wanneer en waar ze weer gaan beginnen. Ook voor meer informatie/vragen kunt u contact opnemen via dit mailadres.