De nieuwe Rabobank-vestiging aan het Piet van Thielplein in het complex 'Mijnheer van Thiel'
De nieuwe Rabobank-vestiging aan het Piet van Thielplein in het complex 'Mijnheer van Thiel' Foto: Mark Barten

Nieuwe Rabobank-vestiging open op 23 maart

Zakelijk

Beek en Donk - De Rabobank opent maandag 23 maart haar deuren in het complex ‘Mijnheer van Thiel’ op het Piet van Thielplein in Beek en Donk. Daarmee worden de deuren van de vestiging op de Koppelstraat op 20 maart gesloten.

Klanten kunnen in de nieuwe vestiging terecht met vragen over hun bankzaken. Het is daar niet mogelijk om geld op te nemen of te storten. De reden hiervan is dat er steeds minder contant wordt betaald. Hierdoor neemt het gebruik van geldautomaten af. Om contant geld toch voor iedereen beschikbaar te houden, werken de Rabobank, ABN AMRO en ING aan een efficiënter, bankonafhankelijk netwerk van geldautomaten. Gezien de onafhankelijkheid zijn de geldautomaten van Geldmaat niet meer gevestigd in één van de banken en ze zien er hetzelfde uit en werken hetzelfde.

Mogelijke geldkiosk
Op het Heuvelplein is een mogelijkheid om geld op te nemen. Voor het storten van brief- en/of muntgeld, al dan niet met sealbag, worden klanten verwezen naar de Rabobank in Gemert of Helmond. Of dit van tijdelijke aard is, is afhankelijk van de lopende vergunningsaanvraag rond een beoogde geldkiosk aan de Koppelstraat ter hoogte van de St. Michaëlkerk. De gemeente Laarbeek moet hierover nog een uitspraak doen.

Openingstijden
De nieuwe vestiging van de Rabobank is vanaf 23 maart geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 17.00 uur.

Pand Koppelstraat
Het Rabobankpand aan de Koppelstraat is per 1 april verkocht aan Fleuren Accountants + Belastingadviseurs.