Afbeelding

Gezelligheid bij Koningsdag Lieshout

Activiteiten & Evenementen Koningsdag

Lieshout - Koningsnacht en Koningsdag 2020 beloven weer spectaculair te worden in Lieshout. De voorbereidingen zijn al weer in volle gang. Dit jaar gaan ze Koningsnacht nog eens dik overdoen met de Proud 2B Fout party 2.0 bij Café De Koekoek ! Zo willen ze ervoor zorgen dat ze al lekker warm gedraaid zijn voor Koningsdag.

Het is wederom de bedoeling om Lieshout sfeer te laten proeven van een festival voor jong en oud met een mooi aantal activiteiten. ’s Morgens wordt afgetrapt met de Kings & Queens run. Daarna zal de opening van Koningsdag om 13.00 uur van start gaan met harmonie St. Caecilia en het Gilde. In plaats van de versierde fietsjes mogen kinderen dit jaar thuis hun eigen vlag maken en mee optreden tijdens de vendelgroet van het gilde.

Natuurlijk is het straatvoetbaltoernooi niet meer weg te denken. Kinderen die in Lieshout op school zitten krijgen een flyer mee met meer informatie hierover. Verder kan iedereen voor deze, en alle andere informatie terecht op onze nieuwe website www.koningsdaglieshout.nl. Voor de jongeren vanaf het middelbaar onderwijs wordt er weer een voetvolleytoernooi gehouden. Zij kunnen zich hiervoor tot uiterlijk 19 april opgeven. Voor verdere informatie en/of opgave, kan contact opgenomen worden via tel. 06-50482600.

Ben je creatief, dan kan je flink vooruit onder de Kiosk in de kidscorner. Hier kunnen kinderen knutselen of zich laten schminken. De snoepkraam staat er weer, er kan een rondje worden gereden op pony’s, een ballonnenclown zorgt voor de allermooiste creaties en laten we het ritje met de Bavaria brandweerwagen en de diverse springkussens niet vergeten. Basketbalclub Lieshout zorgt voor een leuke spelvorm voor jong en oud, en er is een optreden van The Urban Room. Bij Bavaria Brouwerij Café komt na het grote succes van afgelopen jaren wederom een lasergame area met gave obstakels waar kinderen zich die dag voor in kunnen schrijven.

Als kroontje op deze dag mag bij Koningsdag een gezellig terrasje en een drankje niet ontbreken. Vanaf 16.00 uur zorgen een paar foodtrucks voor een heerlijk hapje en om de sfeer erin te houden hebben ze de DJ’s op een vernieuwd podium staan, en draaien ze vanaf 17.00 uur de volumeknop nog een paar uurtjes wat verder open zodat er nog door kan worden gefeest!

Kings & Queens Festival Lieshout wordt ook dit jaar weer een prachtige, bomvolle, sportieve, creatieve, muzikale maar vooral een hele gezellige dag voor iedereen! Like de Facebookpagina: Koningsdag Lieshout, Kings en Queens festival en kijk voor meer informatie en blijf up-to-date via www.koningsdaglieshout.nl. Proud 2B Fout verkooppunten: Cafe de Koekoek en Top1Toys. Voorverkoop: €7,50.