Werner Doensen in actie namens het vierde team van ATTC'77 (archief)
Werner Doensen in actie namens het vierde team van ATTC'77 (archief)

Vierde team ATTC’77 haalt flink uit

Sport

Aarle-Rixtel - Na een stroeve start van de tafeltenniscompetitie stond het vierde team van ATTC’77 onderaan in de vierde klasse M, toen ze afgelopen week in Veldhoven tegen het 8e team van de plaatselijke vereniging speelden.

Jeroen van der Heijden, Werner en Jeroen Doensen speelden sterk en alleen tegenstander Wijnands kon het aanvallende spel van de spelers uit Aarle-Rixtel pareren. Hij won van zowel Jeroen van der Heijden als Werner. Jeroen Doensen won overtuigend al zijn wedstrijden, ook de dubbel samen met zijn broer Werner. Door de 2-8 overwinning staan de heren ineens derde in hun poule.

Bij het zesde team loopt het lekker. Koos Martinali, Jan Smits en Geert-Jan van Duijnhoven hebben twee keer dik gewonnen en één keer gelijk gespeeld in de 6e klasse L. Deze week speelden de heren thuis tegen Veldhoven 16. Ze wonnen ieder twee wedstrijden en de overwinning in de dubbel bracht de eindstand op 7-3. Concurrent om het kampioenschap, Flash 10, won met dezelfde cijfers zodat de achterstand twee punten blijft. Vrijdag de 13e spelen de teams tegen elkaar, hopelijk brengt dat geen ongeluk.

Ook het zevende team speelde tegen Veldhoven maar dan team 17. Stephan Vergroesen had het lastig in eigen huis maar wist er uiteindelijk één winstpartij uit te slepen. Bij Dennis Verbruggen en José van Turnhout ging het beter, zij waren ieder goed voor twee overwinningen. Het was jammer dat José haar derde wedstrijd niet in haar voordeel kon beslissen, deze verloor ze nipt met 10-12 in de beslissende vijfde game. Het behaalde gelijke spel brengt hen voorlopig op de veilige vierde plek, maar de nummers 5 en 6 staan heel dicht bij.