Organisatie DorpsDiner Beek en Donk, vlnr: Mandy Prinsen, Jimmy van der Leemputten en Antoon van Schaijk
Organisatie DorpsDiner Beek en Donk, vlnr: Mandy Prinsen, Jimmy van der Leemputten en Antoon van Schaijk Foto: Joost Duppen

Inschrijving voor Het DorpsDiner gestart; Schuif ook aan op 9 mei!

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Vanaf het begin van deze maand is het mogelijk om aan te melden voor Het DorpsDiner. Het DorpsDiner is een nieuw, smakelijk en gezellig evenement voor en door Beek en Donkse dorpsgenoten. Het idee is dat deelnemers gaan eten bij anderen thuis, en dat je voor elk van de drie gangen naar een ander adres gaat.

Er zijn twee soorten deelnemers, namelijk kokers en eters. Kokers blijven wel op één en hetzelfde adres (in Beek en Donk), waar zij een driegangendiner klaarmaken voor 8 personen. Zij krijgen een groep gasten bij hen aan tafel, maar weten van tevoren niet wie. Na het voorgerecht gaan alle eters naar een ander adres voor de volgende gang. De kokers hebben zo bij het hoofdgerecht weer een heel ander gezelschap bij hen aan tafel. En zo gaat het ook weer met het nagerecht. Eters hebben op deze manier een avontuurlijk avondje uit, want zij krijgen pas heel kort van tevoren door op welk adres zij mogen gaan eten. Ook weten ze niet wát ze gaan eten. En bovendien treffen zij bij elke gang andere tafelgenoten. Een en al verrassing dus.

Aanmeldingen gaan hard
Veel mensen blijken al enthousiast te zijn over Het DorpsDiner, want de inschrijvingen lopen binnen. Wil je ook meedoen, dan kun je via de website www.hetdorpsdiner.nl een ticket kopen voor €17,50 p.p. Bij aanmelding krijg je de keus om deel te nemen als 'eter' of als 'koker'. Bovendien is er de mogelijkheid om te kiezen voor 'Maakt niet uit' en dan kiest de organisatie wat het beste uitkomt.

Gulle gevers
Ontzettend mooi is het, dat er zich enkele gulle gevers hebben gemeld bij de organisatie. Zij hebben een aantal kaarten gekocht met daarbij de opdracht deze te schenken aan dorpsgenoten. Zo wordt de samenstelling aan tafel voor iedereen nog verrassender!

Sponsors haken aan
Nu de publiciteit rondom Het DorpsDiner opgestart is, krijgen ook Beek en Donkse ondernemers interesse in het evenement. Enkele van hen zijn al bereid gevonden om het project te sponsoren, met anderen worden op korte termijn gesprekken gevoerd. Er zijn namelijk talrijke mogelijkheden om iets voor elkaar te kunnen betekenen. Bent u ondernemer en ziet u kansen, neem dan gerust contact op via info@hetdorpsdiner.nl.

Schuif ook aan!
Want of je nu een Beekse bourgondiër of een Donkse dineerder bent, iedereen is op 9 mei van harte welkom op de allereerste editie van Het DorpsDiner!

Afbeelding