Afbeelding

ATTC'77 wil mensen in beweging zetten met 'Corona Club Challenge'

Sport Coronavirus

Aarle-Rixtel - Tafeltennisvereniging ATTC’77 uit Aarle-Rixtel heeft de deuren, met pijn in het hart, tijdelijk gesloten. Ze willen meehelpen aan het tegengaan van het verspreiden van hét virus.

Dat betekende onder meer ook dat het Jeugduitwisselingstoernooi van afgelopen zondag niet door kon gaan. Maar ze hebben als tafeltennisclub én winnaar van de Gezondheidsrace 3.0 ook een verantwoordelijkheid. Hoe houden ze mensen in beweging... Dat idee heeft geleid tot de 'Corona Club Challenge'. ATTC'77 laat weten: "Op Facebook hebben we mensen opgeroepen om ons een filmpje te sturen terwijl je thuis probeert zo lang mogelijk een tafeltennisballetje op een batje te houden. Voor de prijs telt niet hoe vaak je opslaat maar hoe leuk je filmpje eruit ziet. Bijvoorbeeld heb je geen batje maar wel een pannendeksel gebruikt of heb je geen pingpongballetje maar wel een kleine aardappel? En hoe werkt dat dan? Iedereen mag meedoen." De prijs is een jaar gratis tafeltennissen bij de ATTC’77 in Aarle Rixtel.

ATTC'77 hoopt dat veel mensen mee gaan doen en mooie en grappige filmpjes gaan sturen. Maar voor iedereen geldt: Blijf in beweging! Ook als je thuis moet werken. Eventueel met het landelijke Nederland in Beweging op tv. Je bent nooit te jong om mee te doen. Klik hieronder om naar het Facebookbericht van ATTC'77 te gaan.