Afbeelding
Foto: Facebook 'SamenwerkendeTandartsen Beek en Donk'

Tandartsen verlenen alleen acute zorg

Medisch & Gezondheid Coronavirus

Beek en Donk - Tandartsen verlenen veelal alleen nog acute zorg. Zo ook in Laarbeek, bijvoorbeeld bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk. Het team heeft (net als de meeste tandartsen in Nederland) besloten alleen nog acute zorg te verlenen tijdens de 'coronacrisis'. Dat laat de praktijk weten op sociale media en in een mail aan de patiënten. 

Het bericht luidt: "In verband met het coronavirus hebben de samenwerkende tandartsen besloten om per direct alleen nog acute zorg te verlenen. De praktijk is dagelijks bereikbaar tussen 8.00 en 18.00 uur. Afspraken voor niet acute behandelingen worden tot nader order uitgesteld. De praktijk neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om een nieuwe afspraak te maken.
Deze maatregel is tenminste van kracht tot maandag 6 april 2020. Bij acute zorg verzoekt de praktijk u eerst telefonisch contact op te nemen en niet zomaar naar de praktijk te gaan.

Onder acute zorg wordt verstaan:
- Trauma (ongevallen)
- Nabloeding na een behandeling
- Acute, heftige pijn
- Acute ontstekingen

Indien u een (lang)lopende behandeling heeft en hierover vragen heeft, neem dan contact op met de praktijk. Ook voor overige vragen over uw behandeling kunt u zich telefonisch wenden tot de praktijk. Mocht u symptomen van het coronavirus hebben én een acute tandheelkundige klacht: Neem dan eerst contact op met de praktijk en kom niet zelfstandig naar de praktijk i.v.m. het voorkomen van verdere verspreiding van het coronavirus. In verband met de drukte verzoeken wij u vriendelijk niet zelf telefonisch contact met ons op te nemen. De tandartsen nemen contact met u op voor het verzetten van uw afspraak.