De isolatiepraktijk in Aarle-Rixtel is gevestigd in het oude pand van Fyistoherapie Kemps en Rijf, gelegen aan Molenstraat 9a
De isolatiepraktijk in Aarle-Rixtel is gevestigd in het oude pand van Fyistoherapie Kemps en Rijf, gelegen aan Molenstraat 9a Foto: Kevin Biemans

Huisartsen Laarbeek: isolatiepraktijk alleen op afspraak voor corona-gerelateerde patiënten

Medisch & Gezondheid Coronavirus

Laarbeek – De huisartsen van Laarbeek, benadrukken bij monde van Dr. Oerlemans dat de isolatiepraktijk in Aarle-Rixtel enkel geopend wordt voor corona-gerelateerde patiënten. Deze patiënten kunnen enkel terecht op afspraak.

Voor algemene vragen over het coronavirus verwijzen de huisartsen naar informatiebronnen zoals het RIVM en Thuisarts.nl. “Als mensen klachten hebben, mogen ze bellen met de huisarts. Er is een team aanwezig dat de klachten beoordeeld. Indien zij besluiten dat de patiënt gezien moet worden, wordt er een afspraak gemaakt in de isolatiepraktijk in Aarle-Rixtel.” De huisartsen benadrukken om niet zelfstandig naar de isolatiepraktijk in Aarle-Rixtel te gaan. “Er wordt alleen op afspraak ingepland. Op dat moment is er ook iemand aanwezig”, laat Dr. Oerlemans weten. 

De huisartsen werken om toerbeurten in de isolatiepraktijk. De isolatiepraktijk in Aarle-Rixtel is gevestigd in het oude pand van Fyistoherapie Kemps en Rijf, gelegen aan Molenstraat 9a.

Lees ook:   Huisartsen Laarbeek starten gezamenlijke noodpraktijk.