Afbeelding

Leden Muzikale musiceren thuis

Algemeen Coronavirus

Aarle-Rixtel - Muziekvereniging 'Muzikale' - met 33 leden onder leiding van dirigent Hubert Geubels - repeteerde elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in MFC De Dreef in Aarle-Rixtel. Helaas moest dat door de komst van het coronavirus plotseling stoppen, terwijl er juist de komende tijd een aantal uitvoeringen gepland waren. 

Om het contact binnen de groep niet verloren te laten gaan en de terugkeer over, wie zal het zeggen..., te vergemakkelijken, zijn er verschillende initiatieven genomen. Elke week kunnen leden die willen laten weten hoe zij hun vele vrije tijd nu doorbrengen, welke muziekstukken ze hebben geoefend of andere zaken dit mailen aan de secretaris, die dat bundelt en via de mail naar alle leden toestuurt.

Bovendien heeft dirigent Hubert Geubels het op zich genomen om alle leden elke week een aantal opdrachten toe te sturen om zo de kennis van de muziektheorie te testen. Hierdoor houden ze het contact onderling levend en stimuleert het hen om te blijven musiceren, maar nu alleen.

Op Youtube kunt u verschillende concerten van Muzikale beluisteren en op www.muzikale.nl vindt u alle informatie over dit muziekgezelschap.