Het coronavirus zorgt op 31 maart voor 18 Laarbekenaren in het ziekenhuis. Naar alle waarschijnlijkheid zijn in ieder geval al 8 Laarbeekse inwoners aan het virus overleden.
Het coronavirus zorgt op 31 maart voor 18 Laarbekenaren in het ziekenhuis. Naar alle waarschijnlijkheid zijn in ieder geval al 8 Laarbeekse inwoners aan het virus overleden. Foto: Elkerliek Ziekenhuis

'Coronavirus Laarbeek: 18 mensen in het ziekenhuis; 8 doden'

Medisch & Gezondheid Coronavirus

Laarbeek - Volgens de laatste statistieken van het RIVM liggen er momenteel 18 mensen uit Laarbeek in het ziekenhuis met corona. De inwoners liggen niet alleen in het Elkerliek ziekenhuis in Helmond, maar verspreid over het hele land, van Rotterdam en Haarlem tot aan Nijmegen en Assen. Naar schatting zijn er nu zo'n 8 personen uit Laarbeek overleden aan het virus.

Iedere dag maakt het RIVM de nieuwe statistieken bekend van het coronavirus. Vandaag, dinsdag 31 maart, publiceerde het instituut een nieuwe kaart, waarop duidelijk is te zien hoeveel inwoners per gemeente in het ziekenhuis liggen. Het aantal overleden mensen aan corona blijft een schatting. De gemeente wordt hier niet over geïnformeerd. Zo ver de bronnen bij DeMooiLaarbeekKrant reiken, staat het aantal overledenen nu waarschijnlijk op 8 personen, waaronder een echtpaar. 

DeMooiLaarbeekKrant wenst alle zieken en nabestaanden heel veel sterkte toe.