De letters 'Rabobank' werden woensdagochtend 1 april verwijderd van het pand
De letters 'Rabobank' werden woensdagochtend 1 april verwijderd van het pand Foto: Joost Duppen

Letters eraf bij 'Rabobankpand'; nieuw hoofdstuk voor Fleuren Accountants + Belastingadviseurs

Algemeen

Beek en Donk - Het 'Rabobankpand' aan de Koppelstraat is per vandaag in bezit van Fleuren Accountants + Belastingadviseurs. De Rabobank liet medio oktober 2019 al weten het pand verkocht te hebben aan de broers Twan en Frank Fleuren.

Fleuren ging vandaag al direct aan de slag met het pand. Zo werden de letters van 'Rabobank', die prominent op het pand zijn gevestigd, verwijderd. Fleuren Accountants + Belastingadviseurs verhuist medio 2020 van het Piet van Thielplein naar het Rabobankpand. Frank Fleuren liet eerder al weten: "Buiten het feit dat ons huidige pand te krap wordt en we daar niet meer kunnen doorgroeien, beschikt het voormalige winkelpand niet over de moderne kantoorfaciliteiten zoals het Rabobankpand die wel heeft." "We zijn nog op zoek naar bedrijfsmatige of maatschappelijke huurders, want wij hebben bij lange na niet alle ruimte nodig in het nieuwe kantoor", aldus broer Twan Fleuren.

Het nieuwe filiaal van de Rabobank, in het 'Mijnheer van Thiel'-complex op het Piet van Thielplein, is nog niet geopend. De opening is uitgesteld vanwege het coronavirus. Lees er hier meer over.