LouLou heeft een nieuw baasje gevonden na een oproep in DeMooiLaarbeekKrant
LouLou heeft een nieuw baasje gevonden na een oproep in DeMooiLaarbeekKrant

Moeilijk plaatsbare dieren geadopteerd na oproepen in DeMooiLaarbeekKrant

Dier & Natuur

Laarbeek - In DeMooiLaarbeekKrant staat wekelijks de rubriek 'Dier van de Week'. Stichting Dierenasiel & Dierenambulance Helmond e.o. vangt dieren op en is met grote regelmaat op zoek naar een nieuw, liefdevol nestje voor de dieren die bij hen verblijven.

Afgelopen donderdag stond poes 'LouLou' in de krant. De stichting liet in de tekst al weten dat LouLou een zeer moeilijk plaatsbare poes is. "Loulou is 5 jaar en is ontzettend bang van mensen. We zoeken iemand die geen eisen stelt. Een plekje waar ze volop naar buiten kan en haar ding kan doen, een dak boven haar hoofd heeft en voorzien wordt van een natje en droogje. Boerderij, manege, iemand in het buitengebied, een liefhebber? Ze wacht al zo lang op adoptie..." zo luidde de oproep in DeMooiLaarbeekKrant van donderdag 2 april.

Zaterdag 4 april kreeg de redactie van DeMooiLaarbeekKrant opnieuw reactie van het Dierenasiel. "We hebben diverse reacties gehad op Loulou en één daarvan was zeer geschikt. LouLou is daarnaartoe gegaan."

Het is inmiddels de derde keer dat er een zeer moeilijk plaatsbare kat via DeMooiLaarbeekKrant is geadopteerd. 'Boef' en 'Bliksum' gingen LouLou voor.

Wilt u een dier uit het asiel een kans geven op een dierenleven vol geluk, welzijn en liefde? Kijk dan eens op de website van Dierenasiel Helmond e.o.